⚠️ Cyber Week Флеш промоција! 25.11-01.12

Од 25-ти ноември до 1-ви декември 2022-та година, можете да добиете 25% попуст на тригодишните и едногодишните лиценци на AutoCAD LT/LT for Mac, Revit LT Suite и Fusion 360 и 20% попуст на тригодишните и едногодишните лиценци на AutoCAD – including specialized toolsets, Max и Maya со купување на една или повеќе лиценци!

• Понудата важи само за Single-user лиценци
• Понудата не важи за месечни претплати
• Можете да купите најмногу 20 лиценци
• Понудата важи до 1-ви декември, 2022 година
• Постои можност да се направи нарачкa за време на промоцијата, а лиценцата да се активира до 7 дена по денот на нарачката

За дополнителни информации, контактирајте нѐ на:
sales@smartsolutions.com.mk
27-77-383, 27-77-244