Веб дизајн и веб решенија

Smart Solutions обезбедува услуги за веб дизајн и развој, развој на веб апликации, професионални системи за online шопинг за е-трговија, мултимедија, хостирање веб-страници, промоција на пребарувачи, развој на софтвер и графички дизајн.

Smart Solutions располага со интегриран тим од веб-консултанти, креативни дизајнери, писатели, програмери и маркетинг професионалци кои знаат како да добијат извонредни online резултати.

Нашиот пристап фокусиран на бизнис не одвојува од типичните компании за веб дизајн.

За повеќе од дваесет години изградивме репутација со која гарантираме успех и позитивен поврат на инвестицијата за нашите клиенти.

Стратешко размислување, врвен веб дизајн, лично внимание, конкурентни цени, резултати од реалниот свет – откријте ја разликата во Smart Solutions.

Веб дизајн CMS систем за управување со содржина

Нашето решение за управување со содржина ви дава целосна контрола врз целиот ваш веб сајт. Можете да креирате нови типови производи, нови секции, статии… Сите страници на веб сајтот може да се уредуваат во околина што е лесна за употреба со користење на софтверот на вашиот интернет прелистувач.

Веб дизајн

Како компанија за комплетни решенија нудиме услуги за веб-дизајн ориентирани кон клиентите и уште поважно, ефективно ги доставуваме. Без разлика дали сте мал бизнис или голема корпорација, Smart Solutions може да ви помогне да постигнете виртуелно присуство што го дава најдоброто за вас и вашите клиенти. Ако вашата цел е да обезбедите информации, производи, е-трговија или online услуги, можеме да се погрижиме посетителите на вашата страница да уживаат во информативно, корисничко и интерактивно искуство. Ги користиме вештините на дизајнерите, искусните програмери, специјалисти за регистрација на пребарувачи и експерти за бизнис менаџмент.

  • Веб сајтови со бази на податоци и решенија за е-трговија
  • Апликации за интерактивна комуникација со клиентите и услуги
  • Динамички ажурирани страници поврзани со бази на податоци
  • Развој на Intranet за подобрени корпоративни комуникации и заштеда на трошоци
  • Решенија кои ги задоволуваат вашите потреби изградени на платформата на Microsoft