Новости

ШТО ПРАВИМЕ?

Услуги

Најпопуларни производи

Производи

Вебинари

Претстојни настани

ЗОШТО ДА НЀ ОДБЕРЕТЕ НАС?

Нашите предности

Ослободете го вашиот постоечки кадар за стратешки деловни иницијативи

Со услугите на Smart Solutions, вашите вработени во ИТ секторот можат да се концентрираат на потребата на вашата организација да преземе нови иницијативи и да одржува оперативна стабилност.

 

Добијте ИТ кадар со соодветни квалификации

Ние во Smart Solutions инвестираме во обуки, во клучните технологии и постојано ги надградуваме нашите вештини. Им обезбедуваме на нашите кадри да станат сертифицирани за најновите технологии преку нашите тековни програми за развој на кариерата.

Намалете ги трошоците и ризикот за вработување

Ги проверуваме потенцијалните кандидати и ги спроведуваме неопходните проверки во позадина. За управување со нашите проекти се земаат предвид само оние кандидати кои одговараат на нашите барања за вештини, искуство и култура.

Квалификувани технички тимови

  • Мрежна администрација
  • Услуги на ИТ помош и поддршка
  • Администрација на серверите
  • Бизнис анализа и управување со проекти
  • Администрација на безбедноста
  • Развој на апликации
  • Управување со складирање на податоци
  • Администрација на бази на податоци