Autodesk Flash промоција – април 2023!

Од 17-ти до 20-ти април 2023-та година, со купување на една или повеќе лиценци можете да добиете 15% попуст на тригодишните и едногодишните лиценци на AutoCAD – including specialized toolsets.

  • Понудата важи само за Single-user лиценци
    • Понудата не важи за месечни претплати
    • Можете да купите најмногу 20 лиценци
    • Понудата важи до 20-ти април 2023 година
    • Постои можност да се направи нарачкa за време на промоцијата, а лиценцата да се активира до 7 дена по денот на нарачката