20% попуст на претплати и екстензии за Fusion 360 почнувајќи од 3-ти април 2023 година

Од понеделник, 3-ти април 2023 година, до петок, 28-ми април 2023 година, може да добиете до 20% попуст кога ќе се претплатите на Fusion 360 и Fusion 360 екстензии.

Попустот од 20% се однесува на:

• Fusion 360 (1yr)
• Fusion 360 Екстензии 1yr (Additive Build, Machining, Generative Design, Manage, Nesting & Fabrication, Product Design, Signal Integrity и Simulation)
• Fusion 360 Persona Offerings 1yr (Fusion 360 за Product Design и Fusion 360 за Manufacturing)

Контактирајте нѐ за повеќе информации!

📧 sales@smartsolutions.com.mk
📞 27-77-383, 27-77-244