CorelDRAW Graphics Suite – Специјална понуда!

Креативноста ја среќава продуктивноста во CorelDRAW® Graphics Suite:

вашите целосно професионални дизајнерски алатки за испорачување векторски илустрации, уредување фотографии и типографски проекти со неверојатна ефикасност, сега по специјална цена од 284 € + 5% ДДВ (редовната цена е 359 € + 5% ДДВ) за обнова на едногодишна лиценца CorelDRAW Graphics Suite 365-Day Subscription!

  • Понудата важи до 30-ти ноември, 2023 година
  • Понудата не може да се користи ретроактивно
Контактирајте нѐ за повеќе информации!
📧 sales@smartsolutions.com.mk
📞 27-77-383, 27-77-244