💥 ПРОМОТИВНА ПОНУДА – 𝟑𝟖% попуст на 𝐀𝐝𝐨𝐛𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐂𝐥𝐨𝐮𝐝 𝐟𝐨𝐫 𝐓𝐞𝐚𝐦𝐬 𝐀𝐥𝐥 𝐀𝐩𝐩𝐬!

• Со оваа понуда, ја добивате Adobe Creative Cloud for teams All Apps лиценцата за само $𝟖𝟑𝟎/годишно плус 5% ДДВ (редовна цена: $1339/ годишно плус 5% ДДВ)

• Промоцијата трае до 𝟐-ри декември 2022 год

• Понудата важи за нови Adobe корисници и за корисници кои што сакаат да додадат лиценци на постоечкитe договори. Понудата не важи за обнова на лиценци.
• Понудата важи само за комерцијални и владини организации/ институции.
• Понудата не важи за корисници кои што се образовни организации/ институции.
• Оваа понуда е валидна и за корисници кои сакаат да направат надгpaдба од Single Apps на All Apps во рамки на периодoт за обнова (30 дена +/- датум на годишнина) на нивниот постоечки VIP договор.
• Промотивната цена важи само за првата година на користење. За обнова на претплатата на лиценците за втората и третата година ќе важат стандардните цени, освен ако не се однесува за надградба од Single Apps на All Apps во рамки на промотивниот период.

За дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на:
sales@smartsolutions.com.mk
27-77-383, 27-77-244