Глобално признати брендови. Портфолиото на производи на Corel вклучува некои од најпопуларните и најпознатите светски брендови. CorelDRAW Graphics Suite, Paint Shop Pro, Painter, Ulead Video Studio, WinDVD, WinZip, WordPerfect Office Suite и iGrafx уживаат широко распространето препознавање на брендот и имаат милиони корисници ширум светот.

Без разлика дали барате решение кое ќе ви помогне побрзо да ја завршите работата или креативна алатка која ќе ви помогне да ја истражите вашата уметничка страна, дојдовте на вистинското место. Овде ќе го најдете комплетниот избор на Corel софтвер за продуктивност и креативност кој што е  едноставен за користење.

Илустрација и дизајн

Иновативни графички апликации за креативни професионалци, бизниси и домашни корисници.

Графика

Моќни и лесни за употреба алатки за прелом на страници, уредување на слики и графика во движење кои ви овозможуваат да се справите со проекти од креирање лого и веб-графика до маркетинг брошури на повеќе страници, впечатливи знаци и векторски везови.

Техничка илустрација

Софистицирани алатки кои им овозможуваат на професионалните дизајнери да креираат, управуваат, исцртуваат, споделуваат и повторно користат технички дијаграми, илустрации и шеми. Постигнете го најлесниот можен технички тек на работата со конкурентен сооднос на цена во однос на изведба.

Сликање/Природни медиуми

Најмоќниот софтвер за Natural-Media® цртање и илустрација во светот. Corel Painter располага со уникатни дигитални четки, уметнички материјали и текстури кои го отсликуваат изгледот и чувството на нивните традиционални еквиваленти.

Видео и ДВД

Мултимедијален софтвер за снимање, уредување, пишување, снимање, дистрибуција и репродукција на дигитално видео.

ДВД и репродукција на видеа

Претворете го вашиот компјутер во кино! Нашата линија на софтверски ДВД-плеери содржи производи кои обезбедуваат идеално дигитално и забавно искуство. Уживајте во непречена репродукција на стандардни и HD видеа со неверојатен квалитет на сликата и врвни аудио перформанси.

Уредување видеа

Трансформирајте необработени видео снимки во готов филм. Нашите производи за уредување видео имаат одлични опции и за професионалци и за домашни корисници, вклучувајќи шаблони за автоматско уредување, сопствени теми, транзиции, ефекти и менија на ДВД.

Креирање на ДВД

Креирајте ДВД-а и ЦД-а комплетирани со менија и многу повеќе. Нашите производи за ДВД ви овозможуваат да снимате, уредувате и бришете видеа на диск со неколку кликања на глувчето. Уредете ги вашите видеа, додавајте транзиции и креирајте менија за ДВД користејќи забавни и лесни шаблони.

Копирајте, конвертирајте и снимајте

Копирајте видеа во повеќето формати на ДВД или конвертирајте датотеки за гледање на вашиот PSP™ или iPod®. Бришете копии 1:1 од вашите омилени дискови, конвертирајте веб-видеа за гледање на систем за домашно кино или преземете видео за гледање на пренослив дигитален медиа плеер.

Додатоци за Windows Media Player

Проширете ги можностите на Microsoft Windows Media Player со пакети со додатоци кои лесно се инсталираат.

Фотографија и сликање

Уредувајте, подобрувајте и споделувајте дигитални фотографии со софтверски решенија за сите, од домашни корисници до професионални фотографи.

Преземете го најновиот ценовник на производите на Corel

Повеќе информации за производите на Corel се достапни на www.corel.com