8 одлични карактеристики на AutoCAD кои врвните CAD менаџери ги ценат

Секоја нова верзија на AutoCAD со себе носи куп нови функции. Додека, како краен корисник, јас несомнено едвај ги чекам овие нови функции секоја година; што е со функциите за CAD менаџерите?

Како CAD менаџер, мојот главен фокус е едноставен. Сакам да најдам начини да им помогнам на тимовите кои ги поддржувам да бидат подобри. Понекогаш тоа се реализира како копче на кое можете да кликнете внатре во софтверот, а друг пат се работи за споделување идеи и знаење. Без оглед на начинот, јас го дефинирам управувањето со CAD како пресек на луѓе, процеси и технологија. Овој пост ги прикажува карактеристиките и функциите кои најдобро ми дозволуваат да го постигнам тоа.Напишете коментар