CORELDRAW GRAPHICS 365-DAY (Renewal and New Single user Subscription) – Промотивна понуда почнувајќи од 1-ви август, 2022!

Со оваа понуда, добивате специјална цена од 316 ЕУР + 5% ДДВ (редовната цена е 359 ЕУР + 5% ДДВ) за CorelDraw Graphics 365-Day Subscription license Renewal – обнова на лиценца со претплата за 1 година и специјална цена од 302 ЕУР + 5% ДДВ (редовната цена е 359 ЕУР + 5% ДДВ) за CorelDraw Graphics 365-Day Subscription license (Single user) – едногодишна претплата на нова лиценца!

• Промотивната понуда за нова лиценца важи до 31-ви август, 2022 година;
• Промотивната понуда за обнова на лиценца важи до 30-ти ноември, 2022 година;
• Понудата не може да се користи ретроактивно.

За дополнителни информации, Ве молиме контактирајте нѐ на:
sales@smartsolutions.com.mk
27-77-383, 27-77-244