Промотивна понуда – 25% попуст на Adobe Creative Cloud for Teams All Apps!

  • Со оваа понуда, ја добивате Adobe Creative Cloud for teams All Apps лиценцата за само $1004/годишно плус 5% ДДВ (редовна цена: $1339/ годишно плус 5% ДДВ)
  • Промоцијата трае до 1-ви септември 2022 год.
  • Понудата важи за нови Adobe корисници и за корисници кои што сакаат да додадат лиценци на постоечкитe договори. Понудата не важи за обнова на лиценци.
  • Понудата важи само за комерцијални и владини организации/институции.
  • Понудата не важи за корисници кои што се образовни организации или институции.
  • Оваа понуда е валидна и за корисници кои сакаат да направат надгpaдба од Single Apps на All Apps во рамки на периодoт за обнова (30 дена +/- датум на годишнина) на нивниот постоечки VIP договор.
  • Промотивната цена важи само за првата година на користење. За обнова на претплатата на лиценците за втората и третата година ќе важат стандардните цени, освен ако не се однесува за надградба од Single Apps на All Apps во рамки на промотивниот период. Ве молиме имајте предвид дека ова се однесува на новите клиенти на 3YC и не е валидно при продолжување на претплатата кај постоечки корисници (2 или 3 години).

За дополнителни информации, Ве молиме контактирајте нe нa:

sales@smartsolutions.com.mk
27-77-383, 27-77-244