Работете ја работата побрзо со Adobe Acrobat Pro

Adobe Acrobat Pro е комплетно решение за вашиот бизнис, PDF и e-signature, сѐ во едно.

Моќта на PDF се спојува со e-signatures многу лесно во Adobe Acrobat Pro.
Овозможете му на вашиот тим 100% дигитални работни текови за да можат да работат од каде било — преку десктоп, веб и мобилен телефон.

Работете ја работата побрзопочнувајќи од денес.
Комплетното решение за PDF и e-signature, сѐ во едно, Acrobat Pro овозможува безбедна продуктивност и соработка без многу напор, плус неспоредлива интеграција со водечките бизнис апликации.
Дознајте за рентабилноста на вашиот бизнис која може да се овозможи со помош на Acrobat Pro.

20220389_ADO_Acro_ROI_Infographic_Sheet


Придобивки

Работете попаметно во вашите основни бизнис апликации
Овозможете им на тимовите лесно да креираат PDF-датотеки и да ги испраќаат за е-потпис директно од Microsoft 365. Конвертирајте PDF-датотеки во Word, Excel, PowerPoint или RTF документи што може да ги едитирате. Креирајте, експортирајте, организирајте и заштитете PDF документи во Microsoft Teams. И пристапувајте, едитирајте и складирајте документи во Microsoft OneDrive, Google Drive, Box или Dropbox додека работите во Acrobat Pro на десктоп или мобилен телефон.

Добијте неспоредлива безбедност. 
Со безбедноста на апликациите, облак инфраструктура од светска класа и контроли на содржината како енкрипција, сертификација и редакција, можете да бидете спокојни знаејќи дека сте покриени со најдобрата безбедност, доверливост и пристапност на PDF во индустријата. Дополнително, ви помага во ублажувањето на нападите на PDF со вградена одбрана и безбедносни техники за претпријатија, како што се sandboxing, leak protection, и code sanitation.

 

 

 

 

 

 

Додадете е-потписи во работните текови на вашите дигитални документи.
Помогнете ѝ на вашата организација да ги забрза работните текови со потпишување и собирање неограничени е-потписи, да следи одобренија во реално време, да бара доверливи е-потписи од повеќе потписници на еден договор, да создава веб-форми за собирање е-потписи и да прифаќа електронско плаќање онаму каде што е возможно.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поедноставување на управувањето со лиценци, набавка и администрација.
Доделувајте, преназначувајте, отстранувајте и следете лиценци со само неколку кликови преку Adobe Admin Console и додавајте нови лиценци секогаш кога ви се потребни. Консолидирајте ги сите ваши претплати на Adobe во еден VIP договор и следете ги сите ваши лиценци на Adobe на едно место.

 

 

 

 

 

 

Adobe + Microsoft

Искусете моќна интеграција помеѓу Acrobat Pro и Microsoft апликациите.
Acrobat Pro и Acrobat Sign беспрекорно се интегрираат со Microsoft 365, давајќи им на вашите тимови подобар начин за работа. Сега тие можат да создаваат, едитираат и потпишуваат PDF документи во апликациите на Microsoft што ги користат секој ден – вклучувајќи Word, Teams, Outlook и многу други.

adobe-041621-dc-microsoft-365-solution-brief


Acrobat Pro

Acrobat Pro во акција.

Соработувајте и добивајте повратни информации во реално време.
Откријте како да испраќате PDF документи за преглед, да собирате коментари на едно место и да одговарате во реално време со Acrobat Pro.

Заштитете ја содржината во вашите документи.
Разгледајте како да ги заштитите вашите PDF документи со лозинка за да го задржите форматирањето на заклучени и чувствителни информации посигурно.

Едитирајте ги PDF документите и добијте ги брзо потпишани со е-потпис.
Дознајте колку е лесно да се прават промени во PDF документите и потоа испраќајте ги за да бидат потпишани на кој било уред.

Зголемете ја продуктивноста и соработката со Acrobat Pro.
Овозможете му на вашиот тим да создава, уредува, организира, конвертира, редактира и потпишува PDF документи од кој било уред, било каде со 100% дигитални работни текови на документи од Adobe.

Контактирајте нѐ на:

📧  sales@smartsolutions.com.mk

📞  27-77-383, 27-77-244