Autodesk Digital Transformation Day Скопје 2022

Ве покануваме да ни се придружите на уште една бесплатна ADTD (Autodesk Digital Transformation Day) конференција на 20 октомври во Скопје!

Преку искуствата на нашите корисници и експерти, ви носиме примери од практиката на БИМ и интересна панел дискусија! Придружете се во живо или online, потребно е само да се регистрирате.

Побрзајте со пријавувањето бидејќи бројот на места е ограничен

Сакам да учествувам во ЖИВО 👉🏻 ADTD Скопје 2022 (office.com)
Сакам да учествувам ONLINE 👉🏻 Webinar Registration – Zoom

Повеќе детали на официјалниот Facebook евент.