Autodesk Flash промоција – септември 2022!

Од 19-ти до 22-pи септември 2022-та година, можете да добиете 15% попуст на тригодишните и едногодишните лиценци на AutoCAD – including specialized toolsets, AutoCAD LT/LT for Mac и Revit LT Suite со купување на една или повеќе лиценци!

  • Понудата важи само за Single-user лиценци
    • Понудата не важи за месечни претплати
    • Можете да купите најмногу 20 лиценци
    • Понудата важи до 22-pи септември, 2022 година
    • Постои можност да се направи нарачкa за време на промоцијата, а лиценцата да се активира до 7 дена по денот на нарачката
За дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на:
sales@smartsolutions.com.mk
27-77-383, 27-77-244