25% попуст на Fusion 360 за претплата на лиценци & екстензии во текот на месец октомври

Можете да добиете до 25% попуст за Fusion 360 лиценци и екстензии за Fusion 360 кој важи од 4-ти октомври до 31-ви октомври 2022 година.

Попустот се однесува на:

  • Fusion 360 (претплата на лиценца за 1 или 3 години) и/или Fusion 360 – Team Participant (1 или 3 години).
  • Едногодишна претплата на Fusion 360 екстензии (Additive Build, Machining, Generative Design, Manage, Nesting & Fabrication, Product Design and Simulation).
  • Fusion 360 Persona Offerings за 1 година (Fusion 360 for Product Design и Fusion 360 for Manufacturing)

Контактирајте нѐ за повеќе информации!

sales@smartsolutions.com.mk
27-77-383, 27-77-244