Autodesk Digital Transformation Day Скопје 2022

На 20-ти октомври 2022 година Скопје беше домаќин на регионалната конференција Autodesk Digital Transformation Day Скопје 2022, каде што експерти и професионалци преку лични искуства пренесоа што е ново во светот на БИМ и на кој начин БИМ го менува светот околу нас, работејќи посигурно, поедноставно и побрзо!

Настанот беше организиран од Smart Solutions Macedonia – единствен авторизиран партнер на Autodesk во Македонија, во соработка со TD Synnex Autodesk VAD Adriatic, регионален и глобален Autodesk дистрибутер.

Погледнете дел од атмосферата на Autodesk конференцијата: