CorelDRAW Graphics Suite – Промотивна Black Friday понуда!

CorelDRAW Graphics Suite Промотивна Black Friday понуда!

Креативноста ја среќава продуктивноста во CorelDRAW® Graphics Suite:

вашите целосно професионални дизајнерски алатки за испорачување векторски илустрации, уредување фотографии и типографски проекти со неверојатна ефикасност, сега по специјална цена од 248 € + 5% ДДВ (редовната цена е 359 € + 5% ДДВ) за CORELDRAW Graphics Suite 365-DAY Subscription – Single user!

  • Понудата важи до 8-ми декември, 2022 година
  • Понудата не може да се користи ретроактивно
За дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на:
sales@smartsolutions.com.mk
27-77-383, 27-77-244