Autodesk Flash промоција – јануари 2023!

Од 16-ти до 19-ти јануари 2023-та година, можете да добиете 15% попуст на тригодишните и едногодишните лиценци на AutoCAD – including specialized toolsets и 20% попуст на  тригодишните и едногодишните лиценци на AutoCAD LT/LT for Mac и Revit LT Suite со купување на една или повеќе лиценци!

  • Понудата важи само за Single-user лиценци
    • Понудата не важи за месечни претплати
    • Можете да купите најмногу 20 лиценци
    • Понудата важи до 19-ти јануари 2023 година
    • Постои можност да се направи нарачкa за време на промоцијата, а лиценцата да се активира до 30 дена по денот на нарачката

Контактирајте нѐ за повеќе информации!

sales@smartsolutions.com.mk
27-77-383, 27-77-244